Annamme teille brejkki
paperitöistänne!
Annamme teille Brejkki
paperitöistänne!

BREJK

Innovatiivinen kirjanpitotoimisto Uudessakaarlepyyssä

Onko työpöytäsi täynnä paperikasoja ja kuitteja? Onko pankkitilin saldo lähellä nollaa, koska lykkäsitte laskutusta? Tai haluatko hallita paremmin yrityksen taloutta ilman stressiä? Tarjoamme ammattitaitoisia kirjanpito- ja taloushallinon palveluita.

Tutustuu meidän palveluihin tai ota yhteyttä jos haluatte tietää lisää!

Palvelut

Laadukkaiden kirjanpito- ja tilinpäätöspalvelujen lisäksi tarjoamme myös muita taloushallinnon palveluita. Näitä ovat muun muassa laskutus, palkanlaskenta, neuvonta ja yrityksen talouden tarkempi seuranta. Palvelumme mukautetaan aina asiakasyrityksen tarpeisiin, joten tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää.

Meistä

Brejkin perustajat ovat kaksi nuorta, motivoitunutta naista, joiden visio on luoda moderni ja innovatiivinen tilitoimisto, joka keskittyy digitalisaatioon ja räätälöityihin ratkaisuihin. Brejk on enemmän kuin pelkkä tilitoimisto – huolehdimme paperitöistäsi, joten sinulla on enemmän aikaa keskittyä yrityksesi ydinliiketoimintaan.

Ota meihin yhteyttä

Oletko kiinnostunut palveluistamme? Ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!